Albert en Charlène hoorden blij babynieuws in twee delen

Nu prinses Charlène en prins Albert van Monaco zelf hebben bevestigd dat ze aan het einde van het jaar een tweeling hopen te verwelkomen, voelen vrienden van het paar zich vrijer om meer te vertellen over de aanstaande gezinsuitbreiding. Zo ook Jon Turk, bestuurder van de Princess Grace Foundation, die het prinselijk paar vorige week in Los Angeles ontmoette.

Turk vertelde aan het Amerikaanse blad People hoe Charlène haar man eerder dit jaar het heugelijke nieuws meedeelde. Albert was aan het vergaderen toen Charlène hem opbelde. De prins kwam uit de bijeenkomst om het telefoontje aan te nemen. "We krijgen een baby”, vertelde een blije Charlène in het gesprek, dat vanwege de vergadering maar kort duurde.

Charlène wist op dat moment zelf nog niet dat ze in verwachting was van een tweeling. Dat hoorde ze pas enkele minuten later. Opnieuw greep ze naar de telefoon, maar dit keer had Albert meer aansporing nodig om de vergadering te verlaten. "Wat nu weer?", moet hij volgens Jon Turk hebben gedacht. "We krijgen twee baby's", vertelde Charlène hem.

Onbekend blijft nog waarom het prinselijk paar eind mei, vlak voor het officiële bezoek aan Nederland, wel liet weten dat er een baby werd verwacht, maar niet dat het ging om een tweeling.

Jon Turk vertelde verder aan People dat het prinselijk paleis in Monaco in rap tempo kindveilig wordt gemaakt. Er mogen dan nog enkele maanden te gaan zijn voor de geboorte van de tweeling van Charlène en Albert, de aanstaande vader gaat nu al van kamer tot kamer om alle gevaarlijke tafels en meubels in kaart te brengen. Tot verbazing van de prinses. "Ze zijn nog niet eens geboren", zou Charlène tegen haar man hebben gezegd.

Niet alleen het paleis wordt aangepast, ook het zomerverblijf moet eraan geloven. Maar de sportief ingestelde prins Albert kijkt volgens Turk al veel verder vooruit. "Hij pompt ook alvast lucht in alle voetballen en basketballen. Dan zijn ze maar klaar voor gebruik, ook al duurt het nog jaren voor de kinderen met een bal kunnen spelen”, aldus Turk.

De man vroeg aan prins Albert of hij wist wat het geslacht van de baby's is. "Hij zei nee. Ik weet niet of zij het weet, maar ik denk niet dat hij het weet", geeft Turk te kennen. Hij denkt dat het paar zich in december, wanneer Charlène is uitgerekend, wil laten verrassen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen