×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zorgen om zieke groothertog Jean (95) van Luxemburg

  Voormalig staatshoofd naar ziekenhuis gebracht

  Zorgen om zieke groothertog Jean (95) van Luxemburg

  Groothertog Jean van Luxemburg, de vader van de huidige groothertog Henri, is enkele dagen geleden in stilte opgenomen in het ziekenhuis. Hij heeft bronchitis.


  Dinsdag liet het Luxemburgse hof weten dat de oud-groothertog de kerst in het ziekenhuis heeft doorgebracht vanwege bronchitis. Hoewel de medicijnen aanslaan en de artsen overwegend positief zijn, blijft groothertog Jean voorlopig nog om aan te sterken. Vorig jaar januari vierde het land nog groot feest, toen Jean zijn 95ste verjaardag vierde. Ook prinses Beatrix en het Belgische koningspaar kwam daarvoor naar Luxemburg toe. Op 5 januari wordt Jean 96.

  27 december 2016 - 16:24