×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vijfde kleinkind prinses Caroline geboren

  Vijfde kleinkind prinses Caroline geboren

  Prinses Caroline van Monaco is voor de vijfde keer oma geworden. Haar schoondochter Tatiana Casiraghi beviel donderdag van een zoon, Maximilian Rainier.


  Caroline en Vera Santo Domingo, de moeder van Tatiana, laten dinsdag weten blij te zijn met de geboorte van het kereltje. Maximilian is het derde kind van Andrea Casiraghi, de oudste zoon van Caroline en haar in 1990 overleden echtgenoot Stefano Casiraghi.

  Maximilians tweede naam is een verwijzing naar prins Rainier III, de opa van Andrea. Rainier regeerde van 1949 tot zijn dood in april 2005 over Monaco, hij was een van de langst regerende vorsten van de twintigste eeuw. Rainier, die getrouwd was met de Amerikaanse actrice Grace Kelly, werd opgevolgd door zijn enige zoon, prins Albert.

  Geen officiële functies

  Andrea trouwde in augustus 2013 met Tatiana, een Colombiaanse socialite. Het stel had toen al een zoon, de nu vijfjarige Alexandre Andrea Stefano, die Sasha wordt genoemd. Hun dochter India werd in 2015 geboren.

  Andrea en zijn vrouw voeren geen officiële functies uit voor het vorstenhuis van Monaco. Wel zijn ze vaak aanwezig bij officiële feestelijkheden in het ministaatje.

  24 april 2018 - 14:08