×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tweeling voor Albert en Charlène

  Ik voel me fantastisch'

  Tweeling voor Albert en Charlène

  Bijzonder nieuws uit Monaco. Charlène is in verwachting van een tweeling. En ze voelt zich fantastisch.


  In Hello Magazine, dat morgen in de winkel ligt, maakt Charlène bekend dat zij en prins Albert van Monaco een tweeling verwachten. ’Ik voel me fantastisch,’ meldt ze daarbij. Het bericht is ook in Frankrijk en Monaco verspreid en het paleis heeft het niet tegengesproken.

  Sinds de bekendmaking van de zwangerschap van de prinses, eind mei, vlak voor een gepland officieel bezoek aan Nederland, gingen er al geruchten over de mogelijkheid van een tweeling. Die geruchten werden gevoed door de Zuid-Afrikaanse journalist Derek Watts. Die twitterde dat zijn vriend Mike Wittstock, de vader van Charlène, hem had verteld dat er in Monaco een tweeling op komst was.

  Beide kinderen komen in aanmerking voor de troon, maar in Monaco geldt nog steeds het mannelijk eerst geboorterecht. Dat betekent dat jongens voorrang hebben op meisjes, ook als die eerder zijn geboren.

  7 oktober 2014 - 15:04