×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Stéphanie kondigt verloving zoon aan

  Stéphanie kondigt verloving zoon aan

  Prinses Stéphanie van Monaco heeft de verloving van haar zoon Louis Ducruet aangekondigd. Hij heeft zich verloofd met zijn vriendin Marie Chevallier.


  De 25-jarige Louis, momenteel twaalfde in lijn van troonopvolging, deelde vanmiddag op Instagram vier romantische foto's van het moment dat hij op zijn knieën ging voor Marie. 'Ik stel jullie graag de toekomstige mevrouw Ducruet voor', schrijft het neefje van prins Albert erbij. 'Ze zei ja en we zijn nu verloofd'.

  Louis, de enige zoon van Stéphanie en haar eerste man Daniel Ducruet, reist momenteel met Marie door Vietnam.

  21 februari 2018 - 16:20