×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Stéphanie en Pauline bij eerste voorstelling circusfestival

  Prinses van jongs af aan betrokken bij festival

  Stéphanie en Pauline bij eerste voorstelling circusfestival

  In aanwezigheid van beschermvrouw prinses Stéphanie en haar dochter Pauline is in Monaco de veertigste editie van het wereldberoemde internationale circusfestival van start gegaan. De jubileumeditie brengt onder de noemer 'Golden Show' maar liefst veertien voormalige winnaars van de Gouden Clown-prijs in de piste, plus ook nog eens vijf winnaars van de Zilveren Clown.


  Stéphanie, die van jongs af aan bij het in 1974 door haar vader prins Rainier III begonnen festival is betrokken, is ook verantwoordelijk voor het programma. Voor het jubileum koos ze ervoor feestelijk terug te kijken met succesvolle artiesten uit voorgaande edities en de strijd om de prestigieuze Gouden Clown-prijs dit keer achterwege te laten.

  Het circus komt ook naar buiten. Zaterdag is er een grote voorstelling op het paleisplein nadat het circus in optocht door het vorstendom is getrokken. De komende dagen – het festival duurt tot en met 24 januari – worden ook prins Albert II, prinses Charlène en andere leden van de vorstelijke familie bij de voorstellingen verwacht. Hoogtepunten uit het programma zijn traditioneel aan het einde van het jaar te zien op de Nederlandse televisie.

  15 januari 2016 - 13:59