×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Stéphanie bezoekt Circus Festival Monte Carlo

  Prinses op foto met olifant

  Stéphanie bezoekt Circus Festival Monte Carlo

  Prinses Stéphanie van Monaco heeft dinsdag een bezoek gebracht aan het International Circus Festival van Monte Carlo, dat donderdag van start gaat en tien dagen duurt. De Monegaskische royal ging onder meer op de foto met een circusolifant.


  Het International Circus Festival werd in 1974 opgericht door haar vader, wijlen prins Rainier III. De nu 49-jarige Stéphanie raakte al op jonge leeftijd betrokken bij het circus en tegenwoordig heeft ze er als president een grote vinger in de pap. Zo mag de prinses haar zegje doen over de acts die worden uitgekozen, de choreografie, de kostuums van de artiesten, de muziek en belichting.

  Tijdens haar bezoek droeg Stéphanie dan ook een trui met 'personeel' erop, in plaats van een glamoureuze outfit. Op foto's is te zien dat de moeder van drie kinderen absoluut niet bang is voor olifanten. Stéphanie, die in het verleden veelbesproken relaties met een olifantentrainer en een trapezeartiest had, voerde en kietelde het enorme dier en keek zelfs van dichtbij in zijn bek.

  14 januari 2015 - 12:57