×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sterren geven Albert en Charlène babycadeaus

  Prinses in verwachting van tweeling

  Sterren geven Albert en Charlène babycadeaus

  Prins Albert en prinses Charlène van Monaco hebben dinsdagavond in Los Angeles cadeaus voor hun ongeboren tweeling gekregen van een aantal Hollywoodsterren. Dat meldt Hello!.


  Albert en Charlène waren in Los Angeles voor de Princess Grace Foundation Cocktail Reception. Het Monegaskisch paar werd die avond vergezeld door grote sterren als Mel Gibson, Sylvester Stallone, January Jones en Linda Bruckheimer. En die konden het niet laten om de prins en prinses cadeaus te geven.

  De prins toonde de aanwezige pers een blauw t-shirtje met daarop het woord 'Hollywood' geprint. Een tweede soortgelijk shirtje moet nog geregeld worden, aangezien Charlène in verwachting is van een tweeling.

   

   

  Albert en Charlène zijn al een tijdje in de Verenigde Staten voor een reeks evenementen voor onder meer goede doelen. Komend weekend bezoekt het paar Sunnylands, een historisch Amerikaans landgoed waar president Barack Obama politieke bijeenkomsten houdt. Albert zal daar met internationale gasten praten over de stijgende zeespiegel.

  8 oktober 2014 - 14:29