×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Stéphanie blij met Hans Klok

  Prinses Stéphanie blij met Hans Klok

  Prins Albert II, zijn echtgenote prinses Charlène en prinses Stéphanie van Monaco kregen tijdens het prestigieuze Festival du Cirque in Monaco een nieuwe act voorgeschoteld van Hans Klok.


  ''Ik was heel erg zenuwachtig'', vertelt Klok aan RTL Boulevard. ''Hier in Monaco lopen de beste circusartiesten ter wereld rond en daar moet ik me wel aan meten, maar het is gelukkig helemaal goed gegaan", vervolgt Klok. "Prinses Stéphanie vertelde me dat ze erg blij is dat ik er ben. Ze wilde me zelfs al veel eerder op het festival hebben. Ik heb ook alle vrijheid hier. Als ik extra tijd nodig heb om te repeteren dan krijg ik die."
  In de nieuwe act neemt de illusionist razendsnel de plek in van een vrouw die in een dichtgebonden plastic zak in een glazen kist zit. Klok maakt hiermee kans op de Gouden Clown, de hoogste award in de internationale circuswereld.
  Klok mocht het festival donderdag openen. ''Dat heeft een bijzondere reden. Vroeger vond er, later in het jaar, in Monaco ook nog een speciaal Magic-Festival plaats, maar dat viel altijd een beetje in het niet bij dit. Een paar jaar geleden zijn ze daar dan ook mee gestopt. Maar nu hebben prins Albert en prinses Stéphanie besloten het samen te voegen met het Festival du Cirque, als een eerbetoon aan hun vader. Daarom mag een illusionist het dit jaar ook openen'', vertelde Klok eerder.
  Festival du Cirque gaat nog door tot 26 januari.

  17 januari 2014 - 17:16