×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Stéphanie aanwezig bij veiling

  Dochter Pauline mee met haar moeder

  Prinses Stéphanie aanwezig bij veiling

  Prinses Stéphanie van Monaco heeft haar 19-jarige dochter Pauline Ducruet zondagavond meegenomen naar een veiling voor het goede doel. Volgens Hello! Magazine lijken de twee heel erg op elkaar.


  Om hun gelijkenissen nog wat te versterken, hadden de twee hun outfits op elkaar afgestemd. Ze droegen allebei een wit blouseje, een donker jasje en een donkere broek naar het evenement.

  Het geld dat de veiling opbracht, gaat naar de stichting Fight Aids Monaco. Prinses Stéphanie van Monaco is voorzitter van het goede doel. Tijdens een eerder evenement georganiseerd door de stichting vergezelde Pauline, samen met haar broer Louis, haar moeder ook al.

  2 december 2013 - 15:40