×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Claire van Luxemburg in verwachting

  Prinses Claire van Luxemburg in verwachting

  Prins Félix en prinses Claire van Luxemburg verwachten in het najaar hun tweede kindje. Dat heeft het Luxemburgse hof maandag bekendgemaakt.


  Het eerste kind van Felix en Claire, prinses Amalia, is in juni twee jaar geworden. Zij krijgt er binnenkort dus een broertje of zusje bij.

  Prins Félix is de tweede zoon van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. Hij woont samen met zijn gezin in de Franse provincie, waar hij een wijngaard heeft.

  4 juli 2016 - 14:18