×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Claire van Luxemburg in verwachting

  Prinses Claire van Luxemburg in verwachting

  Prins Félix en prinses Claire van Luxemburg verwachten in het najaar hun tweede kindje. Dat heeft het Luxemburgse hof maandag bekendgemaakt.


  Het eerste kind van Felix en Claire, prinses Amalia, is in juni twee jaar geworden. Zij krijgt er binnenkort dus een broertje of zusje bij.

  Prins Félix is de tweede zoon van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. Hij woont samen met zijn gezin in de Franse provincie, waar hij een wijngaard heeft.

  4 juli 2016 - 14:18