×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Charlène van Monaco siert postzegels

  Prinses Charlène van Monaco siert postzegels

  Prinses Charlène siert twee nieuwe postzegels van Monaco. De zegels hebben een waarde van 71 en 85 eurocent.


  Charlène is oprichtster van een stichting die zich inzet om kinderen over de hele wereld te leren zwemmen en bewust te maken van de gevaren van water. De postzegel van 71 cent toont Charlène met een kindje in een zwembad. Charlène (39) draagt een wetsuit.

  Op de andere postzegel is de vrouw van prins Albert gehuld in een badjas en knuffelt ze twee kinderen die badmutsen dragen van haar stichting Fondation Princesse Charlène de Monaco. Charlène, die in 2000 namens Zuid-Afrika aan de Olympische Spelen deelnam, richtte de stichting vijf jaar geleden op.

  11 april 2017 - 15:37