×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Charlène mist Rozenbal

  Prinses Charlène mist Rozenbal

  Prinses Charlène ontbrak zaterdagavond tot veler verrassing op het exclusieve Rozenbal dat jaarlijks tot één van de hoogtepunten behoort van de sociale kalender in het vorstendom Monaco. Met het 'Bal de la Rose' wordt ook het nieuwe seizoen geopend. Een verklaring voor de afwezigheid van Charlène werd niet gegeven.


  Haar man vorst Albert II was er wel, samen met zijn oudere zus en organisator van de 62e editie van het galafeest, prinses Caroline. Ook de vier kinderen van Caroline – Andrea, Pierre, Charlotte en Alexandra – maakten hun opwachting in de feestzaal, de jongens met hun respectievelijke echtgenotes Tatiana en Beatrice.

  Het Bal de la Rose, dat geld inzamelt voor de stichting van prinses Grace, was op verzoek van Caroline ook dit jaar 'aangekleed' door haar vriend mode-ontwerper Karl Lagerfeld. Hij had het bal een Cubaans thema gegeven. Eten, decoratie en muziek in de Salle des Etoiles van de Sporting Monte-Carlo stonden voor de achthonderd gasten in het teken van het Caribische eiland en moesten doen denken aan Havana.

  20 maart 2016 - 13:15