×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Charlène bij Grote Prijs van Monaco

  Prinses Charlène bij Grote Prijs van Monaco

  Prinses Charlène begaf zich zaterdag in de wereld van de formule 1. Ze bezocht de kwalificatiewedstrijden voor de Grote Prijs van Monaco.


  Max Verstappen legde zaterdag zijn snelste ronde op het stratencircuit van het vorstendom af in 1.12,469 en moest daarmee vier tienden van een seconde toegeven op de Fin Kimi Räikkönen, die de poleposition veroverde. De Fin was de snelste in 1.12,178.

  Max vertrekt zondag vanaf de vierde positie in de Grote Prijs van Monaco. De Nederlander van Red Bull focust zich vooral op een ,,cleane start en dan de race uitrijden''. Max: "Ik ga gewoon een goede start maken en dan zien we het wel.''

  De coureurs uit de koningklasse van de autosport worden zaterdagavond verwacht bij de traditionele cocktailparty die in de binnentuin van het prinselijk paleis van Monaco wordt gehouden.

  27 mei 2017 - 18:10