×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinselijke tweeling geboren: Gabriella en Jacques

  Dochter en zoon voor Albert en Charlène

  Prinselijke tweeling geboren: Gabriella en Jacques

  Prins Albert II en prinses Charlène zijn woensdag de trotse ouders van een tweeling geworden. Charlène is woensdagmiddag bevallen in het Princesse Grace Ziekenhuis, zo heeft het hof van Monaco bekendgemaakt.


  Albert en zijn echtgenote hebben een dochter en een zoon gekregen. Ze heten prinses Gabriella Thérèse Marie en prins Jacques Honoré Rainier. Het kleine jongetje zal in de toekomst zijn vader opvolgen. Voor Albert was het geslacht van de tweeling waarschijnlijk een verrassing. Albert vertelde namelijk eerder in verschillende interviews dat hij zich wilde laten verrassen. Hij zei daarbij ook dat Charlène wel een idee had, maar het spelletje met hem meespeelde.

  Het paleis in Monaco bevestigde pas begin oktober, ruim vier maanden na de aankondiging van de zwangerschap, dat de prinses in verwachting was van een tweeling. Prins Albert meldde laatst in een interview dat Charlène voor de kerst uitgerekend was.

  10 december 2014 - 20:12