×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinselijke Kelly-bag te koop in Amsterdam

  Prinselijke Kelly-bag te koop in Amsterdam

  Wie een Kelly-bag met prinselijke herkomst wil bemachtigen moet dit weekend naar Amsterdam. Op de PAN, de jaarlijkse kunst- en antiekbeurs in de RAI, hebben Dekker Antiquairs een wel heel bijzonder exemplaar van deze iconische Hermès-tas te koop. Die is namelijk cadeau gedaan door prins Rainier van Monaco, de weduwnaar van prinses Grace, naar wie de tas is genoemd.


  Tijdens het filmen van Alfred Hitchcock's To Catch A Thief raakte Grace Kelly verliefd op dit model. Toen ze in 1956 enige maanden na haar huwelijk met prins Rainier gefotografeerd werd terwijl ze met de tas haar zwangere buik afschermde, werd het model wereldberoemd als Kelly-bag. 

   

  Zondag opent de PAN (www.pan.nl) haar deuren voor het publiek en de Kelly-bag is te zien bij Dekker Antiquairs (stand 7). 

  18 november 2016 - 15:44