×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Sébastien vanaf vandaag Luxemburgse officier

  Prins Sébastien vanaf vandaag Luxemburgse officier

  De Luxemburgse prins Sébastien heeft maandag de eed afgelegd als officier in het Luxemburgse leger. Hij deed dat ten overstaan van zijn ouders groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa in het groothertogelijk kasteel in Colmar-Berg.


  Prins Sébastien heeft vorige maand zijn officiersopleiding afgerond op de Britse militaire academie Sandhurst, waar hij onder meer studeerde met de Jordaanse kroonprins Hoessein en prins Joseph Wenzel van Liechtenstein. Naast zijn ouders waren ook de Luxembourgse staatssecretaris van Defensie, Francine Closener, en de stafchef van het leger, generaal Romain Mancinelli aanwezig bij de eedaflegging.

  4 september 2017 - 16:12