×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Jacques vergezelt ouders bij picknick

  Prins Jacques vergezelt ouders bij picknick

  Prins Albert van Monaco en zijn vrouw prinses Charlène hebben afgelopen weekeinde de jaarlijkse openbare picknick in het Prinses Antoinette Park bijgewoond. Hun zoon, de kleine prins Jacques van 1,5 jaar oud, mocht met zijn ouders mee en stal de harten van de diverse aanwezigen, melden Franse media.


  Jacques was gekleed in een rode polo met witte broek en keek met zijn ogen uit naar de volksdanseressen en de vele andere festiviteiten. Opvallend genoeg was prinses Gabrielle, de tweelingzus van Jacques, niet aanwezig.

  De picknick, ‘U cavagnëtu’ geheten in het Monegaskisch, wordt georganiseerd door de gemeente en is de traditionele afsluiting van de zomer. Jaarlijks komen er honderden mensen op af.

  12 september 2016 - 11:07