×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Albert ziet AS Monaco gelijkspelen

  Prins op tribune in Louis II-stadion

  Prins Albert ziet AS Monaco gelijkspelen

  Prins Albert van Monaco was woensdagavond te vinden op de tribune van het Louis II-stadion tijdens de Champions Leaguewedstrijd van AS Monaco tegen Benfica uit Lissabon. Doelpunten vielen er niet tijdens de wedstrijd. In groep C staat Monaco met 5 punten nu op de tweede positie na Bayer Leverkusen.


  AS Monaco hield voor de derde keer dit seizoen de nul in de Champions League, maar verzuimde zelf ook tot scoren te komen. Tegen tien man, na rood voor Lisandro Lopez, wilde het in de slotfase evenmin lukken voor de thuisploeg.

  Prins Albert bekeek het duel samen met de Russen Vadim Vasilyev, technisch directeur, en Dimitri Rybolovlev, die de club sinds 2011 financieel steunt. Albert is een trouwe supporter van de voetbalclub. Met zijn neef Pierre Casiraghi is hij vaste tribuneklant. De vorst schroomt daarbij ook niet om bij treffers van de thuisploeg flink uit zijn dak te gaan.

  23 oktober 2014 - 09:48