×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Albert reikt prijs uit aan Queen Latifah

  Prins Albert reikt prijs uit aan Queen Latifah

  Prins Albert en prinses Charlène van Monaco waren maandagavond in New York voor het Princess Grace Awards Gala. Daar reikte Albert de naar zijn vader vernoemde Prins Rainier III Award uit aan actrice en zangeres Queen Latifah.


  Latifah krijgt de prijs voor haar bijdragen aan de muziek- en filmwereld in combinatie met haar steun aan hulpbehoevenden.'Ze heeft laten zien dat ze gedurende haar illustere carrière ook anderen kan helpen. Haar diepe betrokkenheid bij aids- en kankeronderzoek en hulpprogramma's voor hongerigen, jongeren, vrouwen en mensen uit de LGBTQ-gemeenschap heeft een enorm verschil gemaakt in hun levens', zei Albert eerder over de toekenning van de prijs aan Latifah.

  Het gala wordt jaarlijks gehouden door de Princess Grace Foundation. De stichting, die in 1982 werd opgericht door Rainier III als eerbetoon aan zijn vrouw, geeft met prijzen en beurzen steun aan beginnende artiesten in film, theater of dans. Latifah kreeg uit handen van Albert een beeldje en krijgt bovendien een bedrag van 25.000 dollar dat ze mag besteden aan een hulporganisatie naar keuze.

  25 oktober 2016 - 10:57