×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Albert op officieel bezoek naar China

  Prins Albert op officieel bezoek naar China

  Het staatshoofd van het op een na kleinste land ter wereld, prins Albert II van Monaco, begint woensdag aan een driedaags officieel bezoek aan China, het op drie na grootste land, met de meeste inwoners van de wereld. Het is het tiende bezoek van Albert aan China. In 2007, kort na zijn troonsbestijging, was hij al eens op staatsbezoek in Peking.


  Prins Albert bezoekt de Volksrepubliek op uitnodiging van president Xi Jinping, zo meldde het staatspersbureau Xinhua dinsdag. Albert neemt een flinke handelsmissie mee, waaraan dertig bedrijven uit het prinsdom deelnemen. Monaco Telecom verwacht tijdens het bezoek een contract te tekenen met Huawei voor het uitrollen en opzetten van een 5G-netwerk in Monaco.

  Albert opent donderdag in de Verboden Stad van Peking een door het Grimaldi Forum georganiseerde tentoonstelling 'Prinsen en Prinsessen van Monaco'. Die moet de Chinezen en toeristen meer vertellen over het vorstelijk leven aan de Middellandse Zee.

  Monaco maakt al sinds de wereldtentoonstelling in Shanghai in 2010 veel werk van de economische betrekkingen met China, met regelmatige handelsmissies en bezoeken ook van Albert.

  5 september 2018 - 09:14