×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Albert ontmoet directieleden Boskalis

  Overleg in Paviljoen de Witte in Scheveningen

  Prins Albert ontmoet directieleden Boskalis

  Prins Albert van Monaco heeft woensdagochtend de directieleden van Boskalis en Van Oord ontmoet. Zij overleggen met elkaar in Paviljoen de Witte in Scheveningen.


  Beide bedrijven leveren internationaal oplossingen voor maritieme vraagstukken wat betreft bagger-, waterbouwkundige en offshore energieprojecten. Tijdens het gesprek zal onder meer de kennis van de Nederlandse waterbouw worden besproken.

  Prins Albert is in Nederland om de expositie over zijn moeder, Grace Kelly, prinses en stijlicoon, in Apeldoorn Loo te openen. Charlène, de zwangere vrouw van Albert zou in eerste instantie ook bij het bezoek aanwezig zijn. Maar dit werd vorige week geannuleerd.

  De vorst had dinsdag een ontmoeting met minister-president Mark Rutte en de voorzitters van de Eerste- en Tweede Kamer. Woensdagmiddag gaat Albert ook nog naar Eindhoven, daar sluit hij zijn bezoek af bij de Philips High Tech Campus.

  4 juni 2014 - 11:45