×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Albert in Nederland aangekomen

  Vanmorgen ontvangen in Eerste Kamer

  Prins Albert in Nederland aangekomen

  Prins Albert II van Monaco is dinsdag ontvangen in de Eerste Kamer. Hij bracht op het Binnenhof slechts een handjevol pers en publiek op de been. De prins brengt een tweedaags bezoek aan ons land, in de eerste plaats om een expositie over zijn moeder Grace Kelly op Paleis Het Loo in Apeldoorn te openen.


  Albert II heeft een hele zakendelegatie mee en gaat ook op bezoek bij werkgeversorganisatie VNO-NCW. Hij praat ook met Boskalis en Van Oord. Die bedrijven kunnen Monaco helpen bij bagger-, waterbouwkundige en offshore-energieprojecten.

  De zoon van prins Rainier en prinses Grace kwam vorige week uitgebreid in het nieuws doordat hij opnieuw vader wordt.

  3 juni 2014 - 12:29