×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Albert II van Monaco deelt cadeaus uit

  Met Charlène in ziekenhuis

  Prins Albert II van Monaco deelt cadeaus uit

  Het prinselijk paar van Monaco heeft dinsdag een ziekenhuis overladen met kerstcadeautjes. Prins Albert II was samen met zijn vrouw, prinses Charlène, op bezoek in het Rode Kruis Ziekenhuis in Monaco.


  Ze deelden cadeaus uit aan kleine kinderen. Het paar woonde bovendien hun eindejaarssvoorstelling bij en nam uitgebreid de tijd om met de kinderen op de foto te gaan.

  17 december 2013 - 16:07