×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Albert begint aan tweedaags bezoek

  Zwangere Charlène niet mee naar Nederland

  Prins Albert begint aan tweedaags bezoek

  Prins Albert II van Monaco komt vandaag naar Nederland voor een tweedaags bezoek. Hij ontmoet onder anderen premier Mark Rutte en de Kamer-voorzitters en dineert met koning Willem-Alexander en koningin Máxima.


  Een tentoonstelling in het Apeldoornse paleis Het Loo over zijn moeder prinses Gracia, is de directe aanleiding voor het bezoek van de vorst. De expositie wordt dinsdag geopend.

  Aanvankelijk zou ook zijn vrouw prinses Charlène naar Nederland komen. Maar zaterdagavond meldde de Rijksvoorlichtingsdienst dat zij in Monaco blijft. Onlangs werd wereldkundig dat zij zwanger is, maar of dat ook de reden voor haar afwezigheid is, is niet bekend.

  Albert wordt vergezeld van een zakendelegatie en gaat langs bij werkgeversorganisatie VNO-NCW. Ook praat hij met Boskalis en Van Oord. Die bedrijven kunnen Monaco helpen bij bagger-, waterbouwkundige en offshore-energieprojecten.

  3 juni 2014 - 07:32