×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pierre Casiraghi verbetert zeilrecord

  Als eerste over finish in race van Kaapstad naar Brazilië

  Pierre Casiraghi verbetert zeilrecord

  Een dolgelukkige Pierre Casiraghi is aangekomen in Rio de Janeiro, aan boord van het zeilschip Maserati dat als eerste over de finishlijn ging in de race van Kaapstad naar Brazilië.


  ''Het was geen gemakkelijke race, de weersomstandigheden waren soms erg zwaar”, aldus de zoon van prinses Caroline, en neef van vorst Albert II. De Maserati was evenwel pijlsnel en legde de 3300 nautische mijlen af in de recordtijd van 10 dagen, 11 uur, 29 minuten en 57 seconden.

  ''Het is puur gevoel van geluk om hier in Rio aan te komen met een record. Het is buitengewoon”, aldus Pierre, die als bemanningslid namens de Yacht Club Monaco aangemonsterd was op de boot van Giovanni Soldini. Het oude record stond op 12 dagen, 16 uur en 49 minuten.

  Pierre Casiraghi vertelde aan de krant Monaco Matin dat hij veel had opgestoken van de bootrace. ''We hebben er alles aan gedaan om zo snel mogelijk te zeilen en dat heeft zich op het einde uitbetaald. Ik heb ongelooflijk mooie momenten beleefd. Ik heb enorm veel geleerd.”

  16 januari 2014 - 12:37