×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pierre Casiraghi noemt zoon naar vader

  Pierre Casiraghi noemt zoon naar vader

  De dinsdag geboren zoon van Pierre Casiraghi en zijn echtgenote Beatrice Borromeo heeft de naam Stefano Ercole Carlo Casiraghi gekregen. Het jongetje is vernoemd naar de overleden vader van Casiraghi, melden Italiaanse media.


  Stefano Casiraghi was de tweede echtgenoot van prinses Caroline van Monaco. Hij stierf in 1990 op dertigjarige leeftijd bij een bootongeluk toen Pierre net drie jaar oud was. De middelste naam Ercole is de Italiaanse versie van Hercules, een Monegaskisch vorst rond het jaar 1600. Carlo is tenslotte een eerbetoon aan Beatrice' vader en broer, die dezelfde naam dragen.

  De 29-jarige Pierre is zevende in de lijn van troonopvolging in Monaco. Hij trouwde in juli 2015 met de Italiaanse Beatrice. In november werd bekend dat er een kleine op komst was.

  4 maart 2017 - 00:11