×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Paleis bevestigt: Charlène verwacht tweeling

  Geboorte voorzien voor einde van dit jaar

  Paleis bevestigt: Charlène verwacht tweeling

  Prinses Charlène van Monaco had het nieuws zelf al bevestigd tegenover het blad Hello! Magazine, maar nu heeft ook het paleis het officieel bekendgemaakt: de prinses is in verwachting van een tweeling.


  De krant Monaco Matin citeert het communiqué: 'De prins en prinses van Monaco zijn verheugd te bevestigen dat ze aan het eind van het jaar een tweeling in hun midden verwachten.'

  Beide kinderen zullen recht hebben op de troon. Wel hebben in Monaco jongens voorrang op meisjes, ook als die eerder zijn geboren. Van absolute primogenituur (eerstgeboorterecht) zoals in Nederland is dus geen sprake.

  9 oktober 2014 - 11:46