×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Opnieuw kleinkind voor prinses Caroline

  Opnieuw kleinkind voor prinses Caroline

  Prinses Caroline van Hannover en Monaco krijgt er dit jaar nóg een kleinkind bij, waarmee het totaal op zes komt. Het Italiaanse blad Chi en de Spaanse editie van Vanity Fair meldden woensdag dat Beatrice Borromeo en Caroline's zoon Pierre Casiraghi deze zomer hun tweede kind verwachten.


  Enkele weken geleden werd al bekend dat Caroline's oudste zoon Andrea en zijn vrouw Tatiana dit voorjaar gezinsuitbreiding krijgen. Ze hebben al twee kinderen. Ook de ongehuwde dochter van Caroline, Charlotte, heeft een kind.

  Pierre en Beatrice trouwden in de zomer van 2015 en kregen vorig jaar februari hun eersteling, Stefano, vernoemd naar de in oktober 1990 verongelukte vader van Pierre, Stefano Casiraghi. Hij was de tweede echtgenoot van Caroline, die jaren later in het huwelijk trad met prins Ernst August van Hannover.

  Formeel zijn beiden nog gehuwd, maar de prins en prinses zijn al jaren niet meer in elkaars gezelschap gezien en Caroline (61) verdeelt haar tijd tussen kinderen en kleinkinderen en verplichtingen in het vorstendom Monaco.

  3 januari 2018 - 22:02