×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ook Henri condoleert Amerikanen

  Ook Henri condoleert Amerikanen

  Groothertog Henri van Luxemburg heeft zich dinsdag gevoegd bij de lange stoet van staatshoofden die zich tegenover de Amerikaanse president Donald Trump hebben uitgesproken over de schietpartij en het bloedbad in Las Vegas.


  Het Luxemburgse hof maakte bekend dat de groothertog mede namens zijn echtgenote groothertogin Maria Teresa en het Luxemburgse volk een condoleancetelegram had gestuurd naar het Witte Huis in Washington.

  'Geschokt door de tragische schietpartij in Las Vegas, willen de groothertogin en ik, samen met de bevolking van Luxemburg onze condoleances aanbieden aan u, aan de families en het Amerikaanse volk in deze tijd van lijden. Onze gedachten zijn bij de vele slachtoffers, hun families en vrienden, en bij iedereen die is getroffen door deze vreselijke aanval', aldus de boodschap.

  Eerder hadden onder andere koningin Elizabeth, koning Abdullah, het Nederlandse koningspaar en de emir van Koeweit al gereageerd op de gebeurtenissen in Nevada, waar bij een concert 59 mensen werden doodgeschoten en 527 concertgangers gewond raakten.

  3 oktober 2017 - 14:18