×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwjaarsontvangsten in Luxemburg

  Nieuwjaarsontvangsten in Luxemburg

  Het Nederlandse koningspaar is niet het enige dat deze dagen Nieuwjaarsontvangsten houdt. Groothertog Henri en groothertog Maria Teresa hebben woensdag en donderdag uitgetrokken om samen met erfgroothertog Guillaume en diens vrouw erfgroothertogin Stéphanie op verschillende momenten in het paleis nieuwjaarswensen in ontvangst te nemen.


  Woensdag is het de beurt aan vertegenwoordigers van parlement en regering en van de Raad van State, donderdag komen de buitenlandse diplomaten en vertegenwoordigers van de in Luxemburg gevestigde Europese instellingen aan bod. Ook de eigen hofhouding is welkom.

  Woensdagavond is het groothertogelijk gezelschap in de Stadsschouwburg van Luxemburg voor de première van de musical West Side Story. Dit ter gelegenheid van het gouden jubileum van het theater.

  14 januari 2014 - 12:05