×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Maria Teresa weer in actie na knieoperatie

  Groothertogin ontvangt vertegenwoordigers Rode Kruis

  Maria Teresa weer in actie na knieoperatie

  De Luxemburgse groothertogin Maria Teresa komt donderdag voor het eerst sinds haar knieoperatie weer in actie. Ze ontvangt dan vertegenwoordigers van de Rode Kruis-organisaties van Europa's zogenoemde kleine landen, zoals Andorra, Malta, Monaco en Liechtenstein. Eén van de gasten is erfprinses Sophie van Liechtenstein.


  De groothertogin is eerder deze maand geopereerd en na de ingreep liet het groothertogelijk hof weten dat Maria Teresa zeker enkele weken nodig zou hebben om thuis op Château Berg te herstellen en om weer te leren hoe ze haar knie moet gebruiken. Ze ontbrak dan ook bij de bijeenkomst van staatshoofden van Duitstalige landen in het Duitse Bad Doberan. Haar man groothertog Henri ging daar alleen naartoe.

  30 september 2014 - 10:12