×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Maria Teresa onder het mes

  Luxemburgse groothertogin geopereerd aan knie

  Maria Teresa onder het mes

  De Luxemburgse groothertogin Maria Teresa heeft een knieoperatie ondergaan. Dat maakte het hof donderdag bekend.


  De echtgenote van groothertog Henri ging voor een arthroscopie (kijkoperatie) onder het mes in de CHL Clinique d'Eich in Luxemburg. Ze werd succesvol geopereerd aan haar rechterknie.

  Volgens het groothertoglijk paleis zal Maria Teresa over een paar dagen het ziekenhuis kunnen verlaten om vervolgens enkele weken te herstellen op Kasteel Berg.

  11 september 2014 - 14:31