×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Maria Teresa onder het mes

  Luxemburgse groothertogin geopereerd aan knie

  Maria Teresa onder het mes

  De Luxemburgse groothertogin Maria Teresa heeft een knieoperatie ondergaan. Dat maakte het hof donderdag bekend.


  De echtgenote van groothertog Henri ging voor een arthroscopie (kijkoperatie) onder het mes in de CHL Clinique d'Eich in Luxemburg. Ze werd succesvol geopereerd aan haar rechterknie.

  Volgens het groothertoglijk paleis zal Maria Teresa over een paar dagen het ziekenhuis kunnen verlaten om vervolgens enkele weken te herstellen op Kasteel Berg.

  11 september 2014 - 14:31