×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Luxemburgse prinses Claire in verwachting

  Eerste kind Félix en Claire in juni verwacht

  Luxemburgse prinses Claire in verwachting

  Prins Félix en prinses Claire van Luxemburg verwachten in juni hun eerste kind. Dat heeft het Luxemburgse hof dinsdagmorgen in een korte mededeling bekendgemaakt.


  Félix en Claire trouwden vorig jaar september in Frankrijk. Prins Félix is de tweede zoon van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. Hij was van plan om zich na zijn huwelijk met de Duitse Claire Laudemacher in Frankrijk te vestigen om zich te bekwamen in de wijnbouw.

  Voor het groothertogelijk paar is de komende baby het derde kleinkind. Félix' jongere broer prins Louis heeft al 2 kinderen. De aankondiging van de zwangerschap van Claire zal de mediadruk verhogen op erfgroothertog Guillaume, die een jaar eerder trouwde dan Félix, en diens vrouw erfgroothertogin Stéphanie. Zij hebben nog geen kinderen.

  14 januari 2014 - 11:38