×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Luxemburgs prinsje heet Liam

  Luxemburgs prinsje heet Liam

  Het vorige week geboren Luxemburgse prinsje heet Liam. Het zoontje van prins Félix en prinses Claire kwam op 28 november ter wereld in het Zwitserse Genève, maar de naam van het kindje was tot dinsdagochtend nog niet bekend, schrijft L'essentiel.


  Liam is het kleinkind van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. Het prinsje werd in de Zwitserse kliniek Beaulieu geboren.

  Het prinselijk paar heeft al een tweejarig dochtertje, prinses Amalia.

  6 december 2016 - 10:37