×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Henri van Luxemburg ontvangt Mark Rutte

  Premier te gast op groothertogelijk paleis

  Henri van Luxemburg ontvangt Mark Rutte

  Minister-president Mark Rutte heeft woensdag een bezoek gebracht aan de groothertog Henri van Luxemburg. Rutte bezocht de groothertog op het paleis in Luxemburg.


  De premier is niet alleen naar Luxemburg gekomen. Samen met minister Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie is hij woensdag in het groothertogdom om te praten over de bilaterale relaties en om het Nederlands voorzitterschap van de EU voor te bereiden. Luxemburg is op dit moment voorzitter, Nederland volgt op 1 januari 2016.

  Voorafgaand aan de audiëntie bij groothertog Henri had Rutte een bespreking met zijn Luxemburgse ambtgenoot Xavier Bettel.

  10 september 2015 - 09:41