×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Henri van Luxemburg ontvangt Mark Rutte

  Premier te gast op groothertogelijk paleis

  Henri van Luxemburg ontvangt Mark Rutte

  Minister-president Mark Rutte heeft woensdag een bezoek gebracht aan de groothertog Henri van Luxemburg. Rutte bezocht de groothertog op het paleis in Luxemburg.


  De premier is niet alleen naar Luxemburg gekomen. Samen met minister Ard van der Steur van Veiligheid en Justitie is hij woensdag in het groothertogdom om te praten over de bilaterale relaties en om het Nederlands voorzitterschap van de EU voor te bereiden. Luxemburg is op dit moment voorzitter, Nederland volgt op 1 januari 2016.

  Voorafgaand aan de audiëntie bij groothertog Henri had Rutte een bespreking met zijn Luxemburgse ambtgenoot Xavier Bettel.

  10 september 2015 - 09:41