×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Henri toont medeleven slachtoffers explosie

  Twee onderofficieren zijn om het leven gekomen

  Henri toont medeleven slachtoffers explosie

  Groothertog Henri is diep geraakt door de explosie in een munitiedepot van het Luxemburgse leger waarbij twee onderofficieren donderdag om het leven kwamen. Dat heeft Henri, tevens hoofd van het leger, gezegd in een verklaring. Bij het ongeluk raakten ook twee onderofficieren gewond, een bevindt zich in kritieke toestand.

  “De groothertog en de groothertogin zijn in gedachten bij de slachtoffers, hun families en hun geliefden”, verklaart de groothertog. “Ze delen hun lijden en brengen hulde aan de toewijding van deze vier soldaten. Het is met grote emotie dat ze hun condoleances betuigen aan de families en geliefden die zwaar getroffen zijn door dit ongeluk dat de hele natie treft.”

  Het explosief ging af in het depot in het Luxemburgse Waldhof terwijl het werd ingeladen om vervoerd te worden naar België. Hier zou het vernietigd worden.

  15 februari 2019 - 18:18