×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Hans Klok belooft prins Albert II nieuwe act

  Illusionist opent in januari prestigieus circusfestival

  Hans Klok belooft prins Albert II nieuwe act

  Prins Albert II, zijn echtgenote prinses Charlène en prinses Stéphanie van Monaco krijgen in januari tijdens het prestigieuze Festival du Cirque in Monaco een nieuwe act voorgeschoteld van Hans Klok. De Nederlandse illusionist wil het vorstendom verrassen met een nieuwe act, waar hij nog hard aan werkt.


  In De Telegraaf vertelt Hans Klok uit te kijken naar het weerzien met prinses Stéphanie. ''In 1988, helemaal aan het begin van mijn carrière, heb ik haar al eens ontmoet. Negentien was ik, en via Richard Ross was ik afgevaardigd naar het festival zoals dat toen nog werd gehouden. Na afloop vroeg Stéphanie me ten dans, de avond daarvoor waren ook Rainier en Albert naar mijn kleedkamer gekomen om me persoonlijk welkom te heten'', vertelt Klok.

  De illusionist prijkt bovenaan het affiche voor het circusfestival in Monaco. ''Ik schrok, want dan zijn de verwachtingen zo hooggespannen en niemand weet dat ik kom met een truc die nu nog niet werkt.'' Hij mag het festival op 16 januari openen. ''Dat heeft een bijzondere reden. Vroeger vond er, later in het jaar, in Monaco ook nog een speciaal Magic-Festival plaats, maar dat viel altijd een beetje in het niet bij dit. Een paar jaar geleden zijn ze daar dan ook mee gestopt. Maar nu hebben prins Albert en prinses Stéphanie besloten het samen te voegen met het Festival du Cirque, als een eerbetoon aan hun vader. Daarom mag een illusionist het dit jaar ook openen.''

  In de nieuwe act neemt Klok razendsnel de plek in van een vrouw die in een dichtgebonden plastic zak in een glazen kist zit. Klok maakt hiermee kans op de Gouden Clown, de hoogste award in de internationale circuswereld.

  21 december 2013 - 11:40