×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Guillaume en Stéphanie op bezoek bij Naruhito

  Erfgroothertogelijk paar op handelsmissie in Azië

  Guillaume en Stéphanie op bezoek bij Naruhito

  De Japanse kroonprins Naruhito heeft donderdag de Luxemburgse erfgroothertog Guillaume en zijn vrouw Stéphanie verwelkomd in het Akasaka paleis in Tokio. De Luxemburgse bezoekers kregen een lunch aangeboden van keizer Akihito.


  Eerder op de dag had Guillaume een ontmoeting met de Japanse premier Shinzo Abe. De erfgroothertog bezocht Abe in zijn kantoor in Tokio.

  Guillaume en Stéphanie zijn in Japan bezig met het tweede deel van hun een week durende handelsmissie. Begin van de week waren de twee in Korea. Het paar wordt vergezeld door minister Etienne Schneider van Economische Zaken en in hun kielzog zijn zo’n 30 Luxemburgse bedrijven meegekomen naar het Verre Oosten.

  9 oktober 2014 - 13:04