×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Groothertog Henri naar Sotsji

  Met zoon Félix aanwezig bij openingsceremonie

  Groothertog Henri naar Sotsji

  Groothertog Henri van Luxemburg woont vanaf dinsdag in het Russische Sotsji het 126e congres bij van het Internationaal Olympisch Comité. Aansluitend is hij met zijn zoon prins Félix bij de openingsceremonie van de Olympische Winterspelen.


  De groothertog en prins blijven nog tot maandag in Sotsji om een aantal sportevenementen te bezoeken. Luxemburg heeft één deelnemer aan de Spelen. Henri is lid van het IOC, evenals bijvoorbeeld prins Albert II van Monaco.

  Aan het congres van het IOC neemt onder anderen ook de Britse prinses Anne deel. Zij woont samen met echtgenoot Tim Laurence een deel van de Winterspelen bij en bezoekt ook Moskou en St. Petersburg.

  3 februari 2014 - 12:39