×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Groothertog Henri met gezin op de foto

  Groothertog Henri met gezin op de foto

  Het hof in Luxemburg heeft dinsdag een nieuwe foto vrijgegeven van groothertog Henri, zijn vrouw groothertogin Maria Teresa en hun vijf kinderen. Ook de schoondochters van het vorstenpaar poseerden op het gras van het paleis in Luxemburg voor de fotograaf.


  De 63-jarige groothertog en zijn 62-jarige echtgenote worden op de foto geflankeerd door hun oudste zoon, erfgroothertog Guillaume met zijn vrouw erfgroothertogin Stephanie, en prins Felix met zijn vrouw prinses Claire. De ongetrouwde kinderen prinses Alexandra, prins Louis en prins Sébastien prijken eveneens op de familiefoto.

  De familie is weer compleet na de zomervakantie, die door Henri en Maria Teresa aan de Zuid-Franse kust werd doorgebracht. Ook een deel van de familie vierde de vakantie aan de Côte d'Azur. Afgelopen zaterdag was Henri aanwezig bij een speciale misviering in de Onze Lieve Vrouwe-kerk in Laken waar werd stilgestaan bij het overlijden van de Belgische koning Boudewijn, dit jaar een kwart eeuw geleden. Zoon Louis vergezelde hem toen.

  11 september 2018 - 21:34