×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Groothertog Henri en familie geëvacueerd

  Groothertog Henri en familie geëvacueerd

  De groothertogelijke familie van Luxemburg heeft afgelopen nacht de vakantiewoning Tour Sarrazine bij Cabasson aan de Côte d'Azur gedwongen moeten verlaten wegens het dreigende bosbrandgevaar. De Franse autoriteiten evacueerden ruim 10.000 mensen rond Bormes-les-Mimosas, waar al meer dan 800 hectare in vlammen is opgegaan.  Groothertog Henri, groothertogin Maria Teresa, groothertog Jean en andere leden van de familie werden rond één uur uit bed gehaald en gevraagd om zo snel mogelijk te vertrekken. Het vuur was nog niet in de nabijheid maar uit voorzorg moesten ze wel weg. Wanneer de familie terug kan en waar ze nu verblijft, wilde een woordvoerder van het Luxemburgse hof woensdag niet zeggen.

  De groothertog dankte in een korte verklaring de Franse autoriteiten, inclusief de burgemeester en brandweer, voor hun inzet.

  26 juli 2017 - 17:29