×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Grace of Monaco opent Filmfestival van Cannes

  Film is begin juni in Nederlandse bioscopen te zien

  Grace of Monaco opent Filmfestival van Cannes

  Grace of Monaco, de biografiefilm over prinses Grace van Monaco, opent op 14 mei het filmfestival in Cannes. Dat heeft de organisatie vrijdag bekendgemaakt.


  Grace Kelly was een beroemde Hollywoodactrice die later de gemalin werd van prinses Rainier van Monaco. Zij speelde onder meer in drie films van Alfred Hitchcock en won een Oscar voor haar rol in de film The Country Girl. Toen zij met Rainier trouwde, moest ze stoppen met acteren, overigens zeer tegen haar zin. De rol van Grace wordt gespeeld door actrice Nicole Kidman. Tim Roth vertolkt de rol van prins Rainier.

  Grace of Monaco is begin juni in de Nederlandse bioscopen te zien. Het Filmfestival van Cannes vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 25 mei.

  Oorspronkelijk zou de film eind vorig jaar in première gaan. De release werd tot nader order uitgesteld omdat regisseur Olivier Dahan op last van de filmstudio een aantal stukken moest aanpassen. De regisseur was niet bepaald blij met die opdracht.

  24 januari 2014 - 16:06