×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gabriella niet op haar mondje gevallen

  Gabriella niet op haar mondje gevallen

  De tweeling van Prins Albert en prinses Charlene van Monaco is al bijna twee jaar maar volgens hun vader is er nog geen sprake van eigenwijs gedrag.


  "De kinderen zijn geweldig", zegt de Monegaskische vorst in People. "Ze rennen overal rond, springen steeds in en uit het zwembad op de dagen dat het nog warm is. Ik zie nu alleen nog maar lachende gezichtjes, er is nog geen sprake van driftbuien, die er waarschijnlijk wel aan zitten te komen", aldus de prins.

  "Jacques is een jongetje van weinig woorden. Als hij opgetild wil worden zegt hij: 'op' en daarna: 'neer', maar hij produceert nog geen volzinnen. Gabriella, zoals veel kleine meisjes, is spraakzamer dan haar broer, zowel in het Engels als in het Frans. Ze hoorde de zin: 'c'est pas possible' (het is niet mogelijk) en heeft die vrij snel opgepikt."

  "Ik weet zeker dat die zin haar zal helpen in haar leven", lacht de trotse vader. "Ze kan nog een paar andere zinnen, zoals: 'ik zal je missen' en 'ik hou van je, papa', waardoor het echt moeilijk is om 's ochtends het huis te verlaten!"

  29 oktober 2016 - 08:07