×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Frans blad: Charlotte Casiraghi weer zwanger

  Tweede kind voor dochter van prinses Caroline?

  Frans blad: Charlotte Casiraghi weer zwanger

  Charlotte Casiraghi is in verwachting van haar tweede kind. Dat meldt vrijdag het Franse roddelblad Closer. Het bewijs wordt geleverd door middel van heimelijk gemaakte foto’s van Charlotte in bikini tijdens een vakantie samen met haar vriend Gad Elmaleh in Malibu. De opnamen tonen inderdaad een buikje.


  Het prinselijk paleis in Monaco doet geen mededelingen, maar deed dat eerder ook niet toen Charlotte haar eerste kind Raphäel verwachtte. Pas toen de zwangerschap voor iedereen zichtbaar was twitterde Gad Elmaleh erover, ten teken van bevestiging.

  Charlotte is de dochter van prinses Caroline, de oudere zus van vorst Albert II. Caroline’s zoon Andrea verwacht dit jaar ook gezinsuitbreiding en haar jongste zoon Pierre gaat volgens onbevestigde berichten dit voorjaar trouwen met zijn vriendin Beatrice Borromeo.

  Closer is het blad dat vorig jaar de affaire onthulde tussen de Franse actrice Julie Gayet en president François Hollande, die zich met de scooter bij haar appartement liet afzetten. Closer had eerder ook geen scrupules om foto’s van een in Frankrijk topless zonnende Catherine, de echtgenote van de Britse prins William, te publiceren.

  6 februari 2015 - 14:05