×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: zwangere Stéphanie straalt op nieuwjaarsreceptie

  Ze is in verwachting van haar eerste kind

  Foto’s: zwangere Stéphanie straalt op nieuwjaarsreceptie

  Net als bij de Oranjes, werd ook in Luxemburg het nieuwe jaar ingeluid met een nieuwjaarsreceptie. Ook Stéphanie - de echtgenote van erfgroothertog Guillaume was aanwezig.


  Stéphanie is in mei uitgerekend van haar eerste kind. Haar groeiende buik is inmiddels goed te zien in de prachtige donkerblauwe jurk.

  LEES OOK:

  Maria Teresa afwezig

  Naast Guillaume en Stéphanie waren ook groothertog Henri en zijn dochter Alexandra aanwezig op de receptie. Groothertogin Maria Teresa was afwezig vanwege de ziekte van haar broer. Eerder deze week werd bekend dat zij alle officiële verplichtingen van deze week heeft geannuleerd.

  Beeld: Cour Grand-Ducale de Luxembourg / monarchie.lu – Marion Dessard

  17 januari 2020 - 13:02