×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Zwangere Charlène bij balkonscene

  Op nationale feestdag Monaco

  Foto’s: Zwangere Charlène bij balkonscene

  De zwangere prinses Charlène heeft woensdagmiddag kort deelgenomen aan de festiviteiten ter gelegenheid van de nationale feestdag van Monaco. Ze verscheen samen met echtgenoot prins Albert II op het balkon van het prinselijk paleis om daar het eresaluut van de Carabinieri en het gejuich van de bevolking in ontvangst te nemen.


  Op het balkon verschenen ook Alberts zussen de prinsessen Caroline en Stéphanie, en Carolines zoons Andrea en Pierre Casiraghi. Andrea had ook zijn zoontje Sacha bij zich.

  De in het zwart geklede Charlène die voor de kerst een tweeling verwacht, was eerder op de dag niet bij de dankdienst, het Te Deum. Die was in de kathedraal van Monaco op enkele honderden meters van het paleis, hoog op de rots aan de Middellandse Zee. Aartsbisschop Bernard Barsi betrok haar wel in zijn gebed. "Dat God haar een gelukkig moederschap mag geven”, zei Barsi tijdens de dienst.

   

  19 november 2014 - 15:43