×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s – Maria Teresa geëerd met postzegels

  Luxemburgse groothertogin te zien met twee jongste kinderen

  Foto’s – Maria Teresa geëerd met postzegels

  De Luxemburgse posterijen geven begin maart twee postzegels uit ter ere van groothertogin Maria Teresa. De postzegels zijn erkenning voor haar internationale werk aldus Post Luxembourg in een toelichting.


  Maria Teresa is op een van de twee zegels ter waarde van 70 eurocent afgebeeld, op de andere postzegel wordt ze geflankeerd door haar jongste kinderen, prinses Alexandra (25) en prins Sébastien (23).

  Post Luxembourg roemt Maria Teresa voor haar inzet als 'goodwill ambassadeur' voor Unesco en 'eminent pleitbezorger' van Unicef, waarbij ze in het bijzonder aandacht besteedt aan aidswezen en kindsoldaten.

  19 februari 2016 - 15:20