×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Foto’s: Jacques en Gabriella bij nationale feestdag

  Kinderen Albert en Charlène te zien tijdens balkonscène

  Foto’s: Jacques en Gabriella bij nationale feestdag

  Prins Albert en prinses Charlène van Monaco vierden donderdag de nationale feestdag van het ministaatje samen met hun kinderen Jacques en Gabriella. De tweeling, die in december hun eerste verjaardag viert, was te zien tijdens de afsluitende balkonscène bij het prinselijk paleis.


  Eerder op de dag woonden Albert en Charlène een mis bij in de kathedraal van Monaco. Daarbij was ook prinses Caroline aanwezig met haar kinderen Charlotte Casiraghi, Pierre Casiraghi en prinses Alexandra van Hannover, evenals schoondochter Beatrice Borromeo, de echtgenote van Pierre. Prinses Stéphanie had haar zoon Louis Ducruet meegenomen. Verder zaten prins Carlo en prinses Camilla van Bourbon-Sicilië in de kerk.

  Na afloop van de dienst vond voor het prinselijk paleis een militair defilé plaats, dat door de prinselijke familie vanuit het paleis werd bekeken. 's Avonds volgt nog een gala in de Opera van Monaco, waarbij de opera Tosca van Puccini zal worden opgevoerd.

  19 november 2015 - 16:59