×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Fotogalerij – Nieuwe portretten van Maria Teresa

  Luxemburgse groothertogin viert in maart haar 60e verjaardag

  Fotogalerij – Nieuwe portretten van Maria Teresa

  Vooruitlopend op haar zestigste verjaardag heeft het Luxemburgse hof een uitgebreide serie nieuwe foto's vrijgegeven van groothertogin Maria Teresa.


  'De foto's laten haar zien als een moderne, zelfbewuste vrouw, die een belangrijke rol speelt aan de zijde van het Luxemburgse staatshoofd, groothertog Henri', gaf de krant Luxemburger Wort vrijdag als commentaar op de portretreeks die door drie verschillende fotografen is gemaakt.

  De in Havana geboren Maria Teresa viert op 22 maart haar verjaardag. Een dag eerder is ze met haar hele gezin in Rome voor een ontvangst door paus Franciscus in het Vaticaan.

  18 maart 2016 - 14:49